Allride is een gigantisch uit de hand gelopen hobby. Wat in 2012 begon met kinderen enthousiasmeren over het mountainbiken, is Allride inmiddels uitgegroeid tot een bikepark, workshop, fietshonk en webshop in één. Allride geeft het hele jaar door clinics en dag arrangementen op ieder niveau, dagtochten door de Duitse heuvels, een trailvakantie vanuit de Arlberg-regio in samenwerking met MTB Tours & Trails en verkoopt via de webshop fietsmerken die net zo enthousiast over mountainbiken zijn als Allride zelf.

Voor meer informatie over het aanbod check: clinics & arrangementen.

gijs5

Han Hoving

“Han Hoving (1989) is specialist op het gebied van biken. Door zijn grondige kennis en onnavolgbaar enthousiasme voor het vak weet hij iedereen te inspireren tot betere resultaten. Doordat hij kennis helder en stapsgewijs overbrengt haal je het optimale uit je training. Zijn ervaring zal ervoor zorgen dat je serieus kan werken aan verbetering, maar zijn oprechte interesse en humor zorgen voor een ontspannen omgeving waar alles bespreekbaar is.”

  • PMBIA Level 2 gecertificeerd (Whistler BC, Canada. 2017)
  • NTFU Level 3 gecertificeerd (2014)
  • ALO Major Gezondheid (2015)

Onze partners

Want we zijn gek op samenwerkingen

Transition Bikes. Tof en eigenwijs merk die vooral dingen doen waar zij zelf heel erg blij van worden. Allride deelt die insteek en fietst om die reden – naast dat het natuurlijk ongekend goede fietsen zijn – Transition.

ION. Wat als je de technische en lifestyle achtergrond van het surfen introduceert in het mountainbiken? Dan krijg je een enorm relaxed merk met oog voor detail.

Spank. Componenten nodig die niet stuk willen gaan? Spank snapt dat. Iets meer gewicht, minder fancy opsmuk, maar wél oerdegelijk materiaal voor een goede prijs.

Birzman. Alleen meer rijden zonder onderhoud of instellen is onmogelijk. Dus voor al dat gesleutel heb je goed gereedschap nodig. Birzman heeft ‘t.